Ga voor zelfstandigheid én zekerheid

Je bent niet voor niets zelfstandig geworden. Je haalde geen uitdaging meer uit je baan, wilde meer vrijheid of beter beloond worden. Of (meer) met BIM werken. Snappen we. Maar wat als we je vertellen dat je al die kenmerken die een bestaan als ZZP’er zo aantrekkelijk maken, ook bij ons vindt? Maar dan plus heel veel zekerheid en Pleijsier.

Projecten met prestige.

Zet jouw ervaring in op prestigieuze en innovatieve projecten door heel Nederland. Projecten waar je trots over vertelt. Van hotels tot wooncomplexen tot logistieke centra. Uitdagend werk met resultaten om trots op te zijn. En dat allemaal binnen een nuchter familiebedrijf. Met gebruik van het laatste BIM-model.

Eigen baas.

Jij bent gehecht aan je vrijheid en onafhankelijkheid. Daar kun jij ook als geen ander mee omgaan. Mooi. Bij Pleijsier Bouw run je zelfstandig projecten van A tot Z. Wij vertrouwen op jouw expertise en inzet.

Geen grenzen aan je groei.

Je bent een professional met een trackrecord. Je hebt ervaring en kennis op een of meer gebieden, zoals met BIM. Dan loop je het risico om vaker voor dezelfde soort klussen gevraagd te worden. Maar daar bedank jij voor. Jij wilt afwisseling en uitdaging. Wij helpen je te blijven groeien in je vak. Jouw carrière staat centraal bij Pleijsier Bouw. Geef aan wat je wilt bereiken en wij gaan het mogelijk maken.

Alle Pleijsiertjes van ZZP’erschap en meer.

Goed salaris? Check. Prettige secundaire arbeidsvoorwaarden? Dubbelcheck. En dan zijn er nog de extra’s, zoals ons bijzondere kantoor wat uit is geroepen tot meest duurzame kantoor van Nederland, de auto van de zaak, de teamuitjes en – misschien wel het allerbelangrijkste – de pingpongtafel.

Voor de lange termijn.

Jij wilt groeien en Pleijsier hebben in je werk. Dat vraag tijd, aandacht en samenwerking. Die gaan wij je geven. Wil jij op jouw beurt investeren in een duurzame relatie? Dan gaat jouw carrière als werkvoorbereider en BIM-tekenaar bij Pleijsier Bouw een enorm succes worden.

Alles voor je geregeld. Tot in de puntjes.

Goed werk begint bij de juiste middelen. Jij geeft aan wat je nodig hebt en wij zorgen dat het klaarstaat. Je auto bijvoorbeeld. Alles om jou je welkom te laten voelen. Alles voor meer Pleijsier in je werk.

Solliciteren?
Te formeel.

Laten we het Pleijsierig houden en beginnen met koffie.
Klik hieronder en plan een kennismaking in.