Upgrade je carrière

Vraag jezelf af hoe jouw job als werkvoorbereider en BIM-tekenaar leuker en uitdagender kan worden. En vraag je dan af of je dat in je huidige baan gaat vinden. Want je weet dat je het verdient. Maar krijg je het ook? Dan stellen wij onszelf de vraag: hoe kunnen wij jouw werk zo Pleijsierig mogelijk maken? Een paar van de antwoorden daarop lees je hier:

Projecten met prestige.

Dertien in een dozijn-projecten? Die geloof jij nu wel. Jij bent klaar voor meer uitdaging en meer verdieping(en). Dus: wat dacht je van prestigieuze en innovatieve gebouwen door heel Nederland? Van hotels tot wooncomplexen tot logistieke centra. En dat allemaal binnen een nuchter familiebedrijf. Met gebruik van het laatste BIM-model. Resultaten en werk waar jij energie van krijgt.

Je bent de baas.

Als werkvoorbereider en BIM-tekenaar heb je al veel vrijheid en verantwoordelijkheid, maar bij Pleijsier Bouw doen we daar een schepje bovenop. Je runt zelfstandig projecten van A tot Z, waarbij jouw initiatief en proactiviteit meer dan gewaardeerd worden. Wij vertrouwen op jouw expertise en inzet.

Geen grenzen aan je groei.

Je bent een professional met een trackrecord. Maar stilstaan? Daar doe jij niet aan. Je wilt uitdaging, verbetering en groei. Jouw carrière als werkvoorbereider en BIM-tekenaar staat centraal bij Pleijsier Bouw. Bepaal je doelen en wij helpen je naar de top.

Werk met een gouden randje.

Goed salaris? Check. Prettige secundaire arbeidsvoorwaarden? Dubbelcheck. En dan zijn er nog de extra’s, zoals ons bijzondere kantoor wat uit is geroepen tot meest duurzame kantoor van Nederland, de auto van de zaak, de teamuitjes en – misschien wel het allerbelangrijkste – de pingpongtafel.

Samen sterker.

Jij wilt groeien en Pleijsier hebben in je werk. Dat vraagt tijd. Als jij die wilt investeren, doen wij ons deel. Ben jij betrokken bij onze organisatie en relaties? Dan ga je dat merken in de waardering die je krijgt.

Alles voor je geregeld. Tot in de puntjes.

Goed werk begint bij de juiste middelen. Jij geeft aan wat je nodig hebt en wij zorgen dat het klaarstaat. Je auto bijvoorbeeld. Alles om jou je welkom te laten voelen. Alles voor meer Pleijsier in je werk.

Solliciteren?
Te formeel.

Laten we het Pleijsierig houden en beginnen met koffie.
Klik hieronder en plan een kennismaking in.