Vertrouwd werk. Maar dan met veel meer Pleijsier

Kijk eens met een frisse blik naar een baan die je al eerder had: werkvoorbereider. Maar dan bij Pleijsier Bouw. Ontdek hoe leuk de functie die je ooit achter je liet, ook kan zijn. Interessanter, dynamischer, met meer verantwoordelijkheid, mooiere projecten en betere voorwaarden. Gecombineerd met de functie als BIM-tekenaar. Kijk eens naar Pleijsier Bouw.

Projecten met prestige.

Gewone projecten? Die heb je al genoeg gezien. Daar ga jij de uitdaging niet meer in vinden.  Maar wat dacht je van prestigieuze en innovatieve gebouwen door heel Nederland? Van hotels tot wooncomplexen tot logistieke centra. En dat allemaal binnen een nuchter familiebedrijf. Met gebruik van het laatste BIM-model. Resultaten en werk om trots op te zijn.

Eigen baas.

Als ervaren werkvoorbereider en BIM-tekenaar heb je bij Pleijsier Bouw maximale vrijheid en verantwoordelijkheid. Je runt zelfstandig projecten van A tot Z. Wij weten dat je het kunt. En dus vertrouwen we op jouw expertise en inzet.

Geen grenzen aan je groei.

Je bent een professional met een trackrecord. Maar je bent niet voor niets geswitcht van baan. Jij wilt meer uitdaging, vooruitgang en groei. Gaan we regelen. Want jouw carrière staat centraal bij Pleijsier Bouw. Geef aan wat je wilt bereiken en wij maken het voor je mogelijk.

Met Pleijsier aan het werk.

Goed salaris? Check. Prettige secundaire arbeidsvoorwaarden? Dubbelcheck. En dan zijn er nog de extra’s, zoals ons bijzondere kantoor wat uit is geroepen tot meest duurzame kantoor van Nederland, de auto van de zaak, de teamuitjes en – misschien wel het allerbelangrijkste – de pingpongtafel.

Geen snelle jongens.

Echte groei en echt goede relaties vragen tijd. En als jij die tijd wilt investeren, kunnen we elkaar een hand geven. Ben jij betrokken bij onze organisatie en relaties? Dan ga je dat merken in de waardering die je krijgt.

Alles voor je geregeld. Tot in de puntjes.

Goed werk begint bij de juiste middelen. Jij geeft aan wat je nodig hebt en wij zorgen dat het klaarstaat. Je auto bijvoorbeeld. Alles om jou je welkom te laten voelen. Alles voor meer Pleijsier in je werk als werkvoorbereider en BIM-tekenaar.

Solliciteren?
Te formeel.

Laten we het Pleijsierig houden en beginnen met koffie.
Klik hieronder en plan een kennismaking in.