Dus jij hebt de ambitie om werkvoorbereider te worden?

Kijk, daar houden we van bij Pleijsier Bouw. Iemand die weet wat hij of zij wil. Als jij je drive om wilt zetten in een mooie carrière, kun je nergens beter beginnen dan bij ons. We zijn eerlijk: je zult zeer waarschijnlijk niet meteen werkvoorbereider en BIM-tekenaar worden. Maar als jij het in je hebt, ben je dat in no-time wel.

Projecten met prestige.

Jij staat aan de basis van projecten waarover jij met trots vertelt. Van hotels tot wooncomplexen tot logistieke centra; aan afwisseling en uitdaging heb je straks bij Pleijsier Bouw geen gebrek. En dat allemaal binnen een nuchter familiebedrijf. Met gebruik van het laatste BIM-model.

Maximale zelfstandigheid.

We gooien je natuurlijk niet meteen in het diepe. We helpen je om vaste grond onder je voeten te krijgen en te leren. Maar als je zover bent, krijg je veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Op jouw tempo, met de begeleiding die jij nodig hebt. 

Mooie vooruitzichten.

Jij hebt ambities en doelen. En die kun je bij ons waarmaken door continu te blijven ontwikkelen en te groeien naar grotere en meer uitdagende projecten. Jouw carrière staat centraal bij Pleijsier Bouw. Wij ondersteunen je actief in wat jij wilt bereiken.

Met Pleijsier naar je werk.

Goed salaris? Check. Prettige secundaire arbeidsvoorwaarden? Dubbelcheck. En dan zijn er nog de extra’s, zoals ons bijzondere kantoor wat uit is geroepen tot meest duurzame kantoor van Nederland, de auto van de zaak, de teamuitjes en – misschien wel het allerbelangrijkste – de pingpongtafel.

Wij zitten erin voor de lange termijn.

Jij wilt groeien en Pleijsier hebben in je werk. Dat vraag tijd, aandacht en samenwerking. Die gaan wij je geven. Wil jij op jouw beurt investeren in een duurzame samenwerking? Dan gaat jouw carrière als werkvoorbereider en BIM-tekenaar bij Pleijsier Bouw een enorm succes worden.

Wij regelen het voor je. Tot in de puntjes.

Goed werk begint bij de juiste middelen. Jij geeft aan wat je nodig hebt en wij zorgen dat het klaarstaat. Je auto bijvoorbeeld. Alles om jou je welkom te laten voelen. Alles voor meer Pleijsier in je werk.

Solliciteren?
Te formeel.

Laten we het Pleijsierig houden en beginnen met koffie.
Klik hieronder en plan een kennismaking in.